Over de auteurSchrijven

Sinds mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door boeken, het idee dat je door de juiste woorden te combineren in een andere wereld terecht kon komen voelde magisch voor mij.
Met schrijven begon ik rond mijn pubertijd door middel van dagboeken. Hoe ouder ik werd hoe meer ik me ging verdiepen in poëzie en verhalen schrijven.
Schrijven werd mijn passie en ik merkte dat ik me beter voelde als ik dingen van mij afschreef. Het was, achteraf gezien, een helend proces en heeft me door hele moeilijke tijden heen geholpen.
Kort na mijn 18e verloor ik het schrijven een beetje uit het oog, maar in 2013 hervond ik mijn passie door mijn allereerste fanfic te schrijven.
In navolging daarvan ben ik in 2014 mijn Engelstalige interraciale roman begonnen en werd ik opnieuw verliefd op het schrijven. Deze plaatste ik hoofdstuk voor hoofdstuk op een platform, waarbij het nu 155.700 keer gelezen is.

Inmiddels ben ik tussen alles door bezig met mijn biografie en schrijf ik veel over adoptie, wat het hoofdthema van mijn leven is.
Het is altijd een droom van mij geweest om ooit een boek te publiceren, dus wie weet!

Kunst


Als kind was ik al dol op alles wat met tekenen, knutselen en muziek te maken had. Ook piano spelen was daarbij een grote droom van mij. Helaas bleef het bij een keyboard, maar inmiddels kan ik redelijk piano spelen ;).

Tekenen heb ik altijd leuk gevonden, hoewel ik er als kind eigenlijk helemaal niet zo goed in was. Jaren heb ik zo nu en dan getekend, maar het werd nooit echt iets waar ik me in verdiepte, tot ik in 2019 wat schilderspullen kocht en wat tutorials begon te volgen. Uiteraard was het in het begin niet je van het, maar hoe vaker ik schilderde, hoe mooier de schilderijen werden.
Van acryl, waagde ik voorzichtig ook de stap naar aquarel schilderen en ook dat beviel mij erg goed!
Hoe meer mensen mijn schilderijen zagen, hoe vaker mensen zeiden dat ik ze moest gaan verkopen.

Dat doe ik (nog) niet, maar ik wilde ze wel graag delen, vandaar dat ik nu toch de stap heb gezet om ze online te zetten.